Cafetaria De Brink wordt Eetwinkel Van Kol

17-12-2018

Eetwinkel Van Kol is gevestigd in een prachtig pand aan De Brink in Sint Anthonis, dat gebouwd werd in de jaren 20 van de vorige eeuw. Na een verbouwing van elf maanden opende de familie Van Kol er in het jaar 2001 hun cafetaria. De cafetaria draait sinds de opening met veel succes en is een begrip in het dorp.

In maart van dit jaar is de cafetaria omgebouwd. Ellen van Kol: “We vonden het tijd voor een nieuwe uitstraling en hebben de cafetaria veel gezelliger gemaakt, mensen blijven nu graag zitten omdat er een fijne sfeer heerst. We merken dat we ons echt willen focussen op de service en kwaliteit binnen onze zaak, dat zette ons aan het denken over ontzorging op het gebied van marketing en inspiratie. Zo kwamen we in contact met Eetwinkel en we zagen snel veel overeenkomsten, niet alleen in waar wij naar op zoek waren, maar ook in onze stijl en uitstraling.”

Ervaringen uitwisselen

“De stap naar Eetwinkel is voor ons dus een logische stap die ons voor de officiële opening al meer brengt dan we hadden gedacht. Naast het meedenken met ons assortiment is er ook al goed contact met de overige Eetwinkel ondernemers. Allen echte kenners van het vak, waar we van kunnen leren en die ons inspireren. Ik vind het heel fijn om ervaringen uit te wisselen met zeer ervaren collega’s.”

Van Kol is er op elk moment van de dag

In hetzelfde pand als Eetwinkel Van Kol runt de familie al jaren ‘Eetcafé De 3 Burgemeesters’. Als je de deur binnenstapt door de gezamenlijke ingang kies je aan de ene kant voor het eetcafé en via de andere kant kom je in de Eetwinkel. Ondanks dat de twee zaken totaal verschillend zijn qua uitstraling en menukaart, sluiten ze naadloos op elkaar aan. Of je nu zin hebt in een volledige maaltijd, een vers broodje in de middag of een lekker frietje, bij Van Kol kun je altijd eten waar je op dat moment zin in hebt. En dat altijd op een gezellig plekje. Onlangs ontving ‘Eetcafé De 3 Burgemeesters’ zelfs de Vita Terras Award, de prijs voor het mooiste en gezelligste terras van Het Land van Cuijk en De Poort naar Limburg.

2019: Een nieuw begin

Begin januari 2019 staat de opening van Eetwinkel Van Kol op de planning, dit wordt gevierd met een leuke openingsactie. Ook voor Eetwinkel is de opening van de nieuwe Eetwinkel een mooie start van het nieuwe jaar. Het is de 19e Eetwinkel binnen het concept en de komende maanden zullen er nog meer volgen.

« Terug