Alle deelnemende Eetwinkels behoren tot de 45 beste cafetaria’s van Nederland!

14-10-2015

De cafetaria top 100 lijst van de snackkoerier werd afgelopen maandag 12 oktober bekend gemaakt. CHEFS CULINAR wil alle Eetwinkels van harte feliciteren. Zij wisten maar liefst de 13de  (Eetwinkel ‘t Hoekje),  de 25ste  (Eetwinkel Polly) ,  de 44ste  (Eetwinkel Bebo) en de 45ste (Eetwinkel Select) plaats te bemachtigen.  Daarnaast is Eetwinkel Polly in Bemmel ook nog verkozen tot het beste kleine cafetaria van Nederland!

Met trots presenteren wij u alle juryrapporten.

Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp (13de)

Opnieuw een mooie notering voor Eetwinkel ’t Hoekje, dat vorig jaar op de 15e plaats eindigde. De zaak van Patrick Bezuijen, zijn vrouw Nathalie en zijn vader Piet, moeder Janneke vierde dit jaar het 45-jarig jubileum. Dat ging gepaard met veel acties. Want het is belangrijk om in beeld te blijven, aldus de actieve ondernemers.

’t Hoekje heeft een aantrekkelijke uitstraling, inclusief een mooie productpresentatie. Met menu’s doet het bedrijf goede zaken, maar ook de maaltijdenservice voor ouderen is een schot in de roos. Op de trends gemak, lekker en gezond wordt goed ingespeeld met verse groente, aardappelen en vlees van lokale partijen. De zaak is onlangs overgestapt van Plaza naar Eetwinkel.

Eetwinkel Polly in Bemmel (Beste kleine cafetaria en 25ste)

Gasten voelen zich thuis in deze gemoedelijke cafetaria. Niet voor niets werd Polly drie jaar geleden uitgeroepen tot Beste Kleine Cafetaria. En nu weer!

En opnieuw een mooie notering voor het bedrijf, dat een bewogen jaar achter de rug heeft. Frank Polman, één van de eigenaren, overleed en de zaak wisselde van formule. Als Eetwinkel Polly maakten Rob Polman en zijn zoon Jesper een nieuwe start, met een breed assortiment, mooie reclame-uitingen en lokale marketing. Er wordt bewust gekozen voor regionale en ambachtelijke producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een speerpunt.
Dat gebeurt onder andere met milieuvriendelijke verpakkingen.

Eetwinkel BeBo in Sevenum (44ste)

Het bedrijf van Dennis Oirbans en Nicole Peters transformeerde begin dit jaar van cafetaria naar Eetwinkel. Eetwinkel is een concept van foodservice groothandel CHEFS CULINAR.

De jury noteert met groot enthousiasme: ’De service was top, de sfeer was goed en de medewerkers waren erg gastvrij.’ Bovendien ondervond de jury dat hygiëne en reinheid van hoog niveau zijn bij Eetwinkel BeBo. De eigenhandig gesneden en voorgebakken friet is verrukkelijk van smaak. Nee, het is geen wonder dat Limburg houdt van een bedrijf als Eetwinkel BeBo.

Eetwinkel Select in Boxtel (45ste)

Fraai opgemaakte borden die elke verwachting overtreffen. Bijna meer restaurant dan cafetaria, dat is Select. Nu Eetwinkel, voorheen lid van Plaza.

Netjes, schoon, onberispelijk, sfeervol. Vanuit het zitgedeelte heb je vrij zicht op de keuken inclusief de afwasmachine. Dit zou storend kunnen zijn, maar dat is het bij Select totaal niet. Juist omdat alles er zo keurig en verzorgd uitziet. Het aannemen van geld en het pakken van snacks zijn in Boxtel gescheiden functies. Tophygiëne!

TOP-100 banner (algemeen) (1)

« Terug