Baktaria De Aanloop kiest voor Eetwinkel

20-06-2018

Sinds 2013 is Baktaria De Aanloop gevestigd in Milsbeek. Het bieden van de beste kwaliteit en service staan sinds jaar en dag bovenaan. Daarom hebben Andy en Cristel Thijssen en Jeroen Hendriks na 5 jaar gekozen voor een nieuwe, spannende stap met Baktaria De Aanloop. Niet alleen zal er een nieuwe naam aan de gevel schitteren, ook ondergaat de zaak een verandering in uitstraling en assortiment. “Onze nieuwe look & feel zal helemaal van deze tijd zijn, met behoud van ons eigen karakter”, aldus Andy. Op donderdag 5 juli a.s. wordt Eetwinkel De Aanloop feestelijk heropend.

Eetwinkel De Aanloop is niet zomaar een cafetaria, maar een echte eetwinkel voor alle eetmomenten van de dag. In de ochtend zal de geur van vers gebakken brood velen verleiden om binnen te komen. Dagelijks is er een ruime keuze aan vers brood, gebak en andere lekkernijen van Bakkerij D’n Bekker uit Haps. In de loop van de ochtend worden de voorbereidingen voor de cafetaria getroffen. In de nieuwe situatie zullen deze eetmomenten nog meer met elkaar verweven raken.

Nog meer keuze

Andy: “Uiteraard blijven de bekende schotels/seniorenschotels en het ambachtelijke brood van Bakkerij D’n Bekker in ons assortiment, maar wij zijn erg enthousiast over de uitbreiding van ons aanbod.” Voortaan kunnen gasten bij Eetwinkel De Aanloop terecht voor een heerlijke lunch met verse huisgemaakte soep en luxe broodjes, zoals carpaccio en gerookte zalm. Ook een nieuwe maaltijdsalade en frites toppers met bijvoorbeeld pulled pork en gyros zijn mooie toevoegingen.

Leren en inspireren

“Kwaliteit heeft bij ons de hoogste prioriteit en wij geloven dat we door onze samenwerking met Eetwinkel nog beter kunnen worden”, aldus Andy. “Naast de verruiming van ons assortiment vinden wij het contact tussen de Eetwinkel ondernemers onderling erg belangrijk. We zijn allemaal professionals in ons vak, zo kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.”

Openingsacties

De heropening van Eetwinkel De Aanloop wordt van donderdag 5 juli t/m zondag 8 juli gevierd met diverse leuke acties. Zo zijn er gratis verse krentenbollen voor iedere klant, voordelige gezinsmenu’s, een gratis drankje bij een frites topper en gratis vlaai bij koffie, cappuccino of thee. Daar bovenop is er een te gekke JBL bluetooth speaker te winnen! Volg Eetwinkel De Aanloop op Facebook en blijf op de hoogte.

Eetwinkel

Eetwinkel heeft 19 vestigingen in het hele land en behaalde in 2017 zelfs een nummer 1 positie in de Snackkoerier Cafetaria Top 100. Eetwinkel richt zich op ondernemers met passie en een eigen visie. Het concept is gebaseerd op de kracht van eenheid en herkenning, waarbij ook Eetwinkel De Aanloop aansluiting zal vinden.


Eetwinkel De Aanloop, Kerkstraat 10, 6596 AL Milsbeek, tel. 0485-215305
www.eetwinkeldeaanloop.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 8.30 – 21.00 uur, zondag 9.30 – 21.00 uur, maandag gesloten.

« Terug