De Eetwinkel; de beste cafetaria in de buurt

Als je bedrijf niet over een kantine beschikt, maar je wil af en toe wel eens iets anders dan een droge boterham, kijk dan welke Eetwinkel er bij jou in de buurt zit. Want de Eetwinkel is echt de beste cafetaria in de buurt waar je terecht kunt voor lekker eten en drinken. Kijk bij de vestiging van jouw keuze voor het assortiment.

Cafetaria menu en assortiment van de Eetwinkel

Je zult zien dat het assortiment van de Eetwinkel er anders uitziet dan het gewone cafetaria menu. Eetwinkels zijn allemaal in handen van zelfstandige horeca ondernemers die hun eigen assortiment bepalen. Maar alles moet wel voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Eetwinkel. Je ziet hier dus niet het zoveelste cafetaria menu, maar verschillende home made gerechten. Vandaar dat je even bij de Eetwinkel vestiging van jouw keuze moet kijken voor dat assortiment.

Ludieke acties in de horeca en bezorgen

Als je bij het assortiment van jouw Eetwinkel vestiging kijkt, zie je misschien weer één van de vele ludieke acties in de horeca die Eetwinkel initieert. Misschien is dat de reden dat Eetwinkel één van de meest succesvolle horecaconcepten is? Hoe dan ook, het is natuurlijk altijd leuk om iets te winnen. Of om je bestelling – al dan niet gratis – bezorgd te krijgen. Wel zo gemakkelijk als je nog even wilt doorwerken voordat je met lunchpauze gaat!

Horecatrends: je eigen lunchroom beginnen

Eén van de horecatrends die we zien is dat steeds meer mensen een eigen lunchroom beginnen. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. En waarom ook niet? Eetwinkel is niet een van de nieuwste horeca concepten maar wel één die lang zal blijven. Dat komt door de vrijheid die de horeca ondernemers hebben en de goede ondersteuning door de Eetwinkel organisatie. Want neem nou die ludieke acties in de horeca. Dat houdt de Eetwinkel vestiging bij jou in de buurt eigentijds. En samen met de lokale betrokkenheid is de Eetwinkel de beste cafetaria in de buurt.