Cafetaria Kom D’r In is Eetwinkel!

30-01-2018

Een nieuwe naam, een vernieuwde zaak, dezelfde vertrouwde gezichten

Op zondag 28 januari werd Eetwinkel Kom D’r In te Gilze koninklijk geopend na een grootse verbouwing. De zaak, die sinds 1 januari 2002 wordt gerund door eigenaren Harco en Rianne Hamels, is volledig vernieuwd en draagt nu de eigentijdse en herkenbare Eetwinkel ‘look & feel’. Na 16 jaar bleek het begrip cafetaria te beperkt voor alles wat Kom D’r In te bieden heeft, waardoor het voor Harco en Rianne tijd werd voor een nieuwe stap. Trots zijn zij dan ook op de aansluiting bij de concept-formule Eetwinkel.

Tegelijk met deze vernieuwing vindt er ook een andere grote verandering plaats: oudste dochter Maxime zal langzaamaan het stokje over gaan nemen van haar ouders. Na het afronden van haar studie is zij er helemaal klaar voor!

Door de samenwerking met Eetwinkel wordt het bestaande assortiment uitgebreid, zo kunt u bij Eetwinkel Kom D’r In terecht voor friet en snacks, uitgebreide menu´s, verse broodjes, tosti´s, uitsmijters en nog veel meer! De zaak van Harco en Rianne staat ook bekend om het uitgebreide glutenvrije assortiment. Van glutenvrije friet en snacks tot broodjes en ijs, waarvan een deel zelfs ambachtelijk gemaakt wordt in eigen keuken!

Harco, Rianne en Maxime heten u van harte welkom in de vernieuwde zaak! Eetwinkel Kom D’r In is van dinsdag t/m donderdag geopend van 11.30 tot 21.00 uur en vrijdag t/m zondag van 11.30 tot 22.00 uur. Op maandag is de zaak gesloten.

Opening Eetwinkel Kom D'r In, Gilze met Koningin Maxima

« Terug