De Buren: Eetwinkel en Brasserie!

01-07-2019

Plaza de Stoete en Brasserie De Buren gaan onder dezelfde naam vallen! Waar de familie Versluis meer dan 55 jaar geleden begon met een snackbar en daar bijna 15 jaar geleden een brasserie bij kwam, wordt per 1 juli 2019 de naam gewijzigd en worden de twee zaken dichter bij elkaar gebracht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Melissa, Sanne, Don en Carola Versluis gaan verder met beide ondernemingen onder de naam ‘De Buren’.

Er wordt een verdeling gemaakt tussen ‘Eetwinkel De Buren’ (de oude Stoete) en ‘Brasserie De Buren’. Brasserie De Buren blijft zoals mensen het kennen, maar Eetwinkel De Buren krijgt een interieurwijziging en er wordt – naast het vertrouwde snack-assortiment – meer nadruk gelegd op verse producten zoals carpaccio, salades, bowls, lunchpakketten, foodwraps en daghappen.

Carpacciobar
Daarmee wordt bij Eetwinkel De Buren een nieuwe Carpacciobar geïntroduceerd, waar verschillende verse varianten carpaccio worden aangeboden die eenvoudig kunnen worden opgehaald, bezorgd of in de zaak worden genuttigd. Melissa: “Onze gasten zullen de vertrouwde pesto/truffelmayonaise carpaccio tegenkomen, maar ook nieuwe carpaccio-varianten die we het hele jaar blijven afwisselen. Zo hebben we de low en high carb carpaccio’s, vegan carpaccio’s, seizoensgebonden carpaccio’s of carpaccio’s die je niet snel tegenkomt, zoals de Gin en Tonic carpaccio of de avocado carpaccio. Een carpaccio voor ieder wat wils, het hele jaar door!”

Fris op je bord
Bij ‘De Buren’ wordt uitsluitend gewerkt met verse producten. ‘Fris’ is dan ook een van de belangrijkste kernwaarden van de zaak. “We proberen zo nu en dan met nieuwe ingrediënten te werken die je wellicht niet zo snel thuis zult proeven, maar bij ons een mooie gelegenheid kan zijn om het toch eens te proberen”, aldus Melissa. “De versgebakken friet en snacks blijven we bakken en wordt er meer aandacht besteed aan het verzorgen van lunchpakketten tussen de middag en de avondspits waarbij het geven van een uitstekende service het uitgangspunt is.”

Meer eenheid
Er wordt al jaren uit dezelfde keuken gekookt. “We willen al onze vers voorbereide producten met iedereen in de omgeving delen.” Daarom krijgt ‘De Buren’ vanaf 1 juli één website en één social media kanaal, om op deze manier meer eenheid te creëren. Door de verandering kunnen alle gerechten die bij Brasserie De Buren besteld worden, ook worden bezorgd of opgehaald bij Eetwinkel De Buren. Melissa: “Waar mensen bij Brasserie De Buren aanschuiven voor een diner, kunnen ze bij Eetwinkel De Buren langskomen voor een snelle hap of voor het ophalen van een bestelling.”

« Terug