Eetwinkel behoort wederom tot de Top!

30-10-2018

Tijdens een geweldige feestavond op maandag 29 oktober j.l. vond de jaarlijkse uitreiking van de Snackkoerier Cafetaria Top 100 plaats. “Wij zijn ontzettend trots dat Eetwinkel wederom tot de top van Nederland behoort!”, aldus conceptmanager Jan-Hein Aarts. Tijdens de uitreiking werd bekend welke cafetaria’s in de Top 100 staan. Alle deelnemende Eetwinkels wisten zich in de lijst te plaatsen.

Kritische selectie

Nederland is een echt cafetarialand met ruim 4500 zaken, van klein tot groot.
Alle deelnemende cafetaria’s zijn kritisch beoordeeld door een kundige vakjury en ook zijn alle deelnemers bezocht door een mystery quest.

Bij het onaangekondigde bezoek is gekeken door het oog van een kritische consument en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor de consument aantrekkelijk kunnen maken. Zo ontstond een beoordeling op basis van gastvriendelijkheid, hygiëne, prijs/kwaliteitsverhouding, smaak van de producten en natuurlijk de uitstraling van de zaak.

Twee fantastische prijzen

Eetwinkel Select in Boxtel mag zich dit jaar de nummer 1 van Noord-Brabant noemen. In de Snackkoerier lezen wij: “De inrichting is sfeervol, in een rustige kleurstelling. Deze locatie heeft alleen maar pluspunten als het gaat om de uitstraling. Er is een duidelijk herkenbare en consequent doorgevoerde huisstijl en er wordt veel aandacht besteed aan product- en menukeuze.”

Eetwinkel Sterk Langs de Lijn in Wierden ontving de award voor het ‘Mooiste interieur’, een prijs die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt. “Raymond en Marinka Sterk laten met hun interieur zien hoe je de cafetaria naar een hoger niveau kunt tillen. Het resultaat is één van de mooiste cafetaria’s van Nederland die helemaal past in deze tijd.”

Lovende woorden

Uit de juryrapporten van de Eetwinkels citeren we de volgende uitspraken: “Eetwinkel Bebo straalt kwaliteit uit als het gaat om het in- en exterieur”; “Eetwinkel Leesten is een zeer sfeervol modern ingericht bedrijf, waar je als gast op een vriendelijke en professionele wijze wordt geholpen“; “De derde generatie Bezuijen heeft een onderscheidend assortiment op de kaart staan met vele specialiteiten en menu’s voor meerdere eetmomenten op een dag”; “Eetwinkel Het Cabrys is attent, snel en een goede kwaliteit”; “Eetwinkel Kwebbles staat voor gastvrijheid. Ook als het om de prijs gaat komt het de gast graag tegemoet”; “Waarmee Eetwinkel Kom d’r In zich uitstekend onderscheidt, is het uitgebreide glutenvrije assortiment.”

Aarts: ”Mooie woorden die ons als concept nog meer sterken!”

Eetwinkel feliciteert alle ondernemers met deze geweldige prestatie!

« Terug