Eetwinkel De Hollandsche Tuyn, voor alle eet- en drinkmomenten van de dag

11-02-2016

Op 24 februari a.s. opent de 8e Eetwinkel van Nederland haar deuren:
Eetwinkel “De Hollandsche Tuyn” in Bergen op Zoom.

Na weken van voorbereiding is het eindelijk zo ver; het in- en exterieur heeft een metamorfose ondergaan en de familie Van Oss staat klaar om u met trots te ontvangen voor een hapje en een drankje op deze fantastische “Eet & Drink locatie”.
In het monumentale pand, dat twee verdiepingen telt, kan de gast “Lekker Eten en Drinken” in een prettige omgeving waar u zich meteen thuis zal voelen.

Theo en Karin van Oss zijn een gelouterd ondernemersechtpaar, die met tientallen jaren ervaring hun sporen hebben verdiend als horeca-ondernemers in en rondom Bergen op Zoom.
Bij de start van De Hollandsche Tuyn, inmiddels 5 jaar geleden, zijn hun zoons Jeroen en Bjorn ook gaan meewerken in de zaak. Deze familiaire samenwerking heeft er toe geleid dat De Hollandsche Tuyn inmiddels een begrip is geworden in Bergen op Zoom.

Nu is bewust gekozen voor de aansluiting bij Eetwinkel.
Natuurlijk weten de familie Van Oss en hun medewerkers hoe ze hun gasten moeten verwennen met heerlijke en verantwoorde producten, die met passie worden bereid en gastvriendelijk worden geserveerd. Maar meedenken op het gebied van marketing, reclame en bedrijfsondersteuning op diverse vlakken is altijd welkom. Daarom is er gekozen voor de samenwerking met Eetwinkel!

Eetwinkel is een initiatief van de internationaal opererende horecagroothandel CHEFS CULINAR.

Interieur Eetwinkel DHT te Bergen op Zoom from peter van benthem on Vimeo.

« Terug