Eetwinkel De Kim, nieuw, verrassend en toch vertrouwd

03-07-2015

Eetwinkel staat nu al bekend als de Lekkerste Winkel van Nederland. Je voelt je er gelijk thuis.

Deze week heeft in Erp de nieuwste Eetwinkel haar deuren geopend. Eetwinkel De Kim is verbouwd en het resultaat mag er wezen. Het verfrissende en servicegerichte formuleconcept van Eetwinkel heeft veel te bieden. Het is beslist geen doorsnee uitgifteplek voor snacks. Het richt zich met een onderscheidend assortiment en vele specialiteiten op alle eetmomenten van de dag. Voor ieder wat wils. Hoogstaande producten met een ambachtelijk karakter, gemak en beleving staan centraal. Eetwinkel, dat moet je zien, voelen en vooral proeven!

Het werd tijd voor iets nieuws in de foodmarkt. Ons verrassende en veelzijdige concept springt daar op in. De klant wordt bij Eetwinkel op een voetstuk geplaatst. Gastvriendelijkheid, echt persoonlijk contact, comfort, aantrekkelijke acties en natuurlijk heerlijke verantwoorde en goed en veilig bereide producten. Daar staan we voor garant. Gasten worden met een breed culinair assortiment verwend. De aangesloten zaken worden geleid door ondernemers met passie, visie en ervaring. Voor gasten gaat het om vertrouwde gezichten met vaak een lange staat van dienst. De frisse eigentijdse uitstraling zorgt eveneens voor toegevoegde waarde. Je kunt er zitten in een trendy en sfeervolle ambiance, maar snel even iets afhalen blijft natuurlijk ook mogelijk.

Dit alles is nu dus ook te zien en te proeven bij Eetwinkel de Kim in Erp. Wij wensen jullie veel succes en gaan voor een prettige samenwerking.

« Terug