Eetwinkel doneert prachtig bedrag aan KiKa!

01-03-2022

Sinds 2020 zet Eetwinkel zich in voor KiKa (Kinderen Kankervrij). In samenwerking met twee Run For KiKa Marathon deelnemers is er inmiddels een fantastisch bedrag van € 17.000,- opgehaald voor dit goede doel.

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker, waarvan op dit moment 81% geneest. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft gelden om onderzoeken naar kinderkanker te kunnen financieren. Hiervoor is geld nodig; veel geld. Bij Eetwinkel zien we dagelijks kinderen genieten van een maaltijd of snack, een belangrijke doelgroep dus. Ieder kind verdient het om gezond te zijn en te kunnen lachen en genieten van het leven.

Samen helpen wij kinderkanker de wereld uit
Eetwinkel heeft de kinderbox – het meest gekozen product door kinderen – gekoppeld aan het goede doel. Met de verkoop van elke kinderbox wordt een vast bedrag gedoneerd aan Run For KiKa Marathon ten behoeve van KiKa. Zo kunnen gezonde kinderen een glimlach krijgen bij het nuttigen van deze box, en gaat er tevens een mooi gebaar naar kinderen die te kampen hebben met kinderkanker, wat elke ouder zal aanspreken!

Statiegeld voor het goede doel
Eetwinkel Het Cabrys heeft in de zaak een inleverpunt voor statiegeldflessen gemaakt. Hiermee heeft de zaak de afgelopen maanden een waanzinnig mooi bedrag opgehaald. Daarnaast zijn er veel Eetwinkel ondernemers die een samenwerking hebben gezocht met hun lokale supermarkt. Klanten konden hun statiegeldbonnetjes doneren, en de volledige opbrengst is ten goede gekomen van Run for KiKa Marathon.

We blijven strijden!
De verkoop van de kinderboxen en de donatie uit statiegelden heeft tot nu toe ruim € 17.000,- bij elkaar gebracht. Een bedrag waar we als Eetwinkel ontzettend trots op zijn. Op de achtergrond zijn we druk bezig om leuke, toepasselijke aanvullende acties te gaan organiseren.

Met zijn allen staan we sterk in de strijd tegen kinderkanker!

Statiegeldactie Eetwinkel Hendriks

Afbeelding 2 van 4

« Terug