Eetwinkel E&F geopend

09-05-2022

Cafetaria E&F was toe aan een impuls naar vernieuwing en professionalisering. De nieuwe zaak is gevestigd in het centrum van Zelhem en is onderdeel van Eeterij en Tapperij de Smoks.

Met de overstap naar Eetwinkel zijn eigenaar Ron Schoppers en manager Bouwe Nijhoff klaar voor de toekomst.

Nijhoff: ‘Met Eetwinkel kijken we vooruit; onze zaak krijgt een complete metamorfose en daarmee een nieuwe, moderne uitstraling. We willen verder kijken dan de standaard-cafetaria en dat is wat we terugvinden binnen het concept Eetwinkel. Daarnaast zijn voor ons de ervaringen van en het contact met andere ondernemers van Eetwinkel erg belangrijk.’

Vernieuwd vers assortiment

‘Onze gasten komen graag voor een van de vele verse producten, zoals onze huisgemaakte soepen’, aldus Nijhoff. ‘Nieuw in het assortiment zijn softijs, diverse soorten carpaccio ‘to go’, frites toppings en door een samenwerking met Moods coffee een heerlijk vers gezet kopje koffie.’

De zaak ligt op de route van het Pieterpad en heeft naast vaste gasten ook toeristen als doelgroep. Eetwinkel E&F heeft ook zitgelegenheid binnen en buiten op het terras. Daarnaast biedt Eetwinkel E&F de mogelijkheid voor afhalen. Om dit nog makkelijker te maken kunnen gasten sinds kort ook online bestellen.

Eetwinkel shop

Naast het reguliere aanbod biedt Eetwinkel E&F ook een aanvullend assortiment cadeauartikelen en delicatessen zoals streekproducten, vegan producten, chocolade van Chocolaterie Magdalena, diverse speciaal bieren en ook een aanbod van mooie wijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd in samenwerking met een register vinoloog.

Na Eetwinkel ’t Spotje en Eetwinkel Aan de Maas en Eetwinkel Selissen is Eetwinkel E&F de vierde nieuwe Eetwinkel dit jaar.

« Terug