Eetwinkel Het Cabrys geopend!

13-04-2017

100% lokaal, betrokken en persoonlijk
Eetwinkel Het Cabrys geopend!

Al jaren stond Het IJshuisje in Beek bekend om de goede kwaliteit snacks en frites, maar ook om het ruime assortiment vers belegde broodjes en ambachtelijk bereid soft & schepijs. Met de verbouwing van Winkelcentrum Makado zagen Pascal van Vossen en Marita van Dooren een nieuwe kans voor het IJshuisje. Niet alleen zijn ze verhuisd naar het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum, ook is er gekozen voor een samenwerking met ‘Eetwinkel’. Op 12 april werdt de zaak feestelijk heropent onder de nieuwe naam ‘Eetwinkel Het Cabrys’

“Door de samenwerking met Eetwinkel kunnen wij onze klanten nog beter bedienen in een sfeervolle ambiance met een nog breder en smaakvol assortiment heerlijke producten”, aldus de enthousiaste ondernemers. Eetwinkel Het Cabrys zal zich nog meer inzetten op vers, en gastvrijheid. Binnen Eetwinkel blijven de ondernemers zelf hun koers bepalen, maar krijgen daarnaast nu professionele ondersteuning, o.a. op het gebied van lokale marketing, assortiment presentatie en social media.

De nieuwe zaak krijgt een moderne en warme uitstraling, en krijgt daarmee een herkenbare Eetwinkel ‘look & feel’, “Onze basis is altijd: kwaliteit voor een eerlijke prijs in een zaak waar onze gasten  zich welkom en thuis voelen”, aldus Pascal. Iets dat op de nieuwe locatie nog meer waarde krijgt met een prachtig ruim zitgedeelte. Marita vult aan: “Naast de ‘huiskamer van de Makado’, verzorgen we ook belegde broodjes voor bedrijven in de buurt, ook dat behoort bij ons tot de mogelijkheden.”

René van den Heuvel is, als concept-manager, landelijk verantwoordelijk voor Eetwinkel. Eetwinkel is een modern en eigentijds totaal formule-concept, speciaal ontwikkeld voor de horeca, waarin ook verantwoorde voeding, lokale marketing en social media een belangrijke rol spelen. René: “We zoeken bij Eetwinkel ondernemers met passie en een eigen visie. Ondernemers die elkaar kunnen inspireren en bereid zijn om samen te werken en van elkaar te leren. We gaan 100% voor LOKAAL en PERSOONLIJK, Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto. Ik ben dan ook erg trots dat Pascal en Marita de keuze hebben gemaakt zich aan te sluiten bij onze club.”

Eetwinkel Het Cabrys wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met een relatief nieuwe horecagroothandel in Nederland: CHEFS CULINAR. Deze internationaal opererende totaalleverancier van food, non-food en versproducten is gevestigd in Nijmegen. CHEFS CULINAR is marktleider in Duitsland en heeft ook vestigingen in Denemarken, Zweden, Oostenrijk en Polen. Alle Nederlandse horecaproducten zijn uiteraard bij CHEFS CULINAR verkrijgbaar, maar vanuit het Duitse moederbedrijf biedt CHEFS CULINAR Nederland ook de mogelijkheid om internationaal in te kopen, wat onderscheid en inkoopvoordeel kan opleveren.

Eetwinkel Het Cabrys, Wethouder Sangerstraat 246, 6191 NA Beek, tel. 046 437 66 93.

Openingstijden: maandag: 11.30 – 18.00, dinsdag en woensdag: 09.30 – 18.00 uur, donderdag: 09.30 – 21.00 uur, vrijdag: 09.30 – 18.00 uur, zaterdag: 09.00 – 17.00 uur en zondag: 12.00 – 17.00 uur

« Terug