Eetwinkel lanceert uniek burgers & hotdogs concept met kenmerkende producten uit de USA, Zuid- en Midden-Amerika, Canada en Ierland!

31-01-2019


Na het succes van de frites toppers komt Eetwinkel met een nieuw concept: burgers & hotdogs. Een concept dat bestaat uit populaire gerechten die door alle Eetwinkel ondernemers ingezet kunnen worden. Natuurlijk maakt elke Eetwinkel zijn eigen keuze uit de diverse gerechten, om zo in te kunnen spelen op de wensen van hun eigen klanten.

Streetfood is populair. De zomer van 2018 liet een geweldige toename zien in het gebruik van green eggs, buitenkeukens, Jospers Grills en bbq grills in de keuken. Op festivals, evenementen en in de catering was de bbq trend groter dan ooit. “We willen met Eetwinkel onderscheidend blijven en klanten unieke producten aanbieden die eenvoudig zijn in  bereiding, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen”, aldus Jan-Hein Aarts, conceptmanager van Eetwinkel. “Daarnaast spelen we graag in op trends, die we volledig in een eigen jasje steken.”


Aarts: “Samen met enkele Eetwinkel ondernemers is gekeken naar de belangstelling voor en de mogelijkheden op het gebied van streetfood in onze branche. We hebben eigen recepturen ontwikkeld voor o.a. premium burgers en gourmet hotdogs. Ook wordt er een eerste stap gezet naar Mexican streetfood. De ondernemers hebben met een professionele fotograaf een fantastisch resultaat weten neer te zetten en daar zijn we erg trots op. Uiteraard wordt daarin veel aandacht besteed aan de presentatie en de promotie van de gerechten.”

Voor het burgers & hotdogs concept is Eetwinkel een samenwerking aangegaan met leveranciers die unieke producten uit de USA, Zuid- en Midden Amerika, Canada en Ierland importeren. Deze producten zijn gemaakt door mensen met liefde voor food, die produceren op de manier zoals producten al generaties lang worden bereid. Aarts: “Dit nieuwe concept past erg goed bij Eetwinkel, waar we staan voor het werken met kwaliteitsproducten en pure ingrediënten. Klanten genieten zo volop van authentieke smaken.”

« Terug