Eetwinkel staat met 3 locaties in de Cafetaria Top-100!

19-10-2016

Met zeer veel trots kunnen wij u mededelen dat onze relatief jonge concept-formule Eetwinkel met 3 locaties in de landelijke Cafetaria Top-100 staan!

Sterker nog, twee van deze drie Eetwinkels staan in de Top-5, te weten Eetwinkel De Hollandsche Tuyn in Bergen op Zoom op plaats 4 en Eetwinkel Polly in Bemmel op plaats 3!

Mystery-shoppers en vakjuryleden, die op initiatief van het vakblad Snack Koerier honderden cafetaria-locaties door heel Nederland hebben bezocht kwamen uiteindelijk tot de conclusie dat deze Eetwinkels tot de besten van heel Nederland behoren!

Een fantastisch resultaat als je bedenkt dat Nederland ca. 4500 cafetaria’s telt!

Er is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor deze consument aantrekkelijk kunnen maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitsverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

Over Eetwinkel De Hollandsche Tuyn vat de jury kernachtig samen: “Met de aansluiting naar Eetwinkel in januari van dit jaar is een zeer sfeervolle ambiance met prachtige vintagestijl-elementen ontstaan. Deze locatie komt dan ook met stip binnen in de Cafetaria Top-100 op nummer 4! Bovendien is deze locatie uitgeroepen tot beste cafetaria van West-Brabant.

Met veel temperament en flair bereiden en serveren de broers Jeroen en Bjorn van Oss hun producten. Deze zaak is veel meer dan een cafetaria; op alle eetmomenten van de dag kun je hier terecht voor verse en ambachtelijke producten. Een (h)echt familiebedrijf in hart en nieren!”

Eetwinkel De Hollandsche Tuyn Eetwinkel De Hollandsche Tuyn

Over Eetwinkel Polly vat de jury kernachtig samen: “De 35 jaar ervaring, die Rob Polman heeft, straalt er aan alle kanten vanaf. Tot in de kleinste details is de zaak zeer schoon en opgeruimd. Aandacht voor details, zoals een mooi servies, bestek en opmaak van de producten vallen op. Er komen veel producten uit eigen keuken, zoals huisgemaakte kroketten, frikandellen en pulled pork. Ook worden veel sauzen onder eigen receptuur bereid. Kortom: een zaak waar aandacht en ambacht voorop staat. Eetwinkel Polly is niet voor niets in 2013 en 2015 uitgeroepen tot Beste Kleine Cafetaria Van Nederland en nu ‘een bronzen plak’ in 2016 en bovenden de beste cafetaria van Gelderland. Dit fantastische behaalde resultaat kon niet uitblijven”.

Eetwinkel Polly Eetwinkel Polly

Concept-formule Eetwinkel is een initiatief van de internationale horecagroothandel CHEFS CULINAR, marktleider in Duitsland en Denemarken. CHEFS CULINAR is een gerenommeerde totaalleverancier van food-, non-food- en versproducten en bedient de Nederlandse markt via de vestiging in Nijmegen.

« Terug