Eetwinkel ’t Hoekje, nieuw, verrassend en toch vertrouwd

28-10-2015

Vorige week is de nieuwste Eetwinkel geopend in Ouddorp. Bij Eetwinkel ’t Hoekje in Ouddorp kun je lekker eten & drinken in een prettige omgeving tegen een eerlijke prijs, wat beloond is met de 13de plaats in de Cafetaria top 100. Eetwinkel ’t Hoekje staat nu al bekend als de Lekkerste Winkel van Ouddorp.

Eetwinkel ’t Hoekje is een echt familiebedrijf, gestart in 1970 in een oude drogisterij. Na diverse verbouwingen en formules, is nu de keuze gemaakt om verder te gaan als Eetwinkel. Met deze verfrissende formule kiest ’t Hoekje voor een onderscheidend assortiment en vele specialiteiten op alle eetmomenten van de dag. Voor ieder wat wils. Hoogstaande producten met een ambachtelijk karakter, gemak en beleving staan centraal. Hiermee kan Eetwinkel ’t Hoekje een uitgebreide menukaart bieden met natuurlijk verse patat en een lekkere snack, maar ook topmenu’s als bijvoorbeeld varkenssaté, scholfilet of hete kip. De ideale plek om na je dagje strand te genieten van lekker eten en goede sfeer.

Eetwinkel
Het werd tijd voor iets nieuws in de foodmarkt. Ons verrassende en veelzijdige concept springt daar op in. De klant wordt bij Eetwinkel op een voetstuk geplaatst. Gastvriendelijkheid, echt persoonlijk contact, comfort, aantrekkelijke acties en natuurlijk heerlijke verantwoorde en goed en veilig bereide producten. Daar staan we garant voor. Gasten worden met een breed en smakelijk assortiment verwend. De aangesloten zaken worden geleid door ondernemers met passie, visie en ervaring. Voor gasten gaat het om vertrouwde gezichten met vaak een lange staat van dienst. De frisse eigentijdse uitstraling zorgt eveneens voor toegevoegde waarde. Je kunt er zitten in een trendy en sfeervolle ambiance, maar snel even iets afhalen of eventueel laten bezorgen blijft natuurlijk ook mogelijk.

Eetwinkel werkt nauw samen met de internationale horecagroothandel CHEFS CULINAR, marktleider in Duitsland en Denemarken. CHEFS CULINAR is een gerenommeerde totaalleverancier van food-, non-food- en versproducten en bedient de Nederlandse markt via de vestiging in Nijmegen.
Nieuwsgierig geworden naar het nieuwe uiterlijk van Eetwinkel ’t Hoekje? Kijk op onze Facebook of kom een keer langs in Ouddorp.

Links:
https://www.facebook.com/eetwinkel/

« Terug