Eetwinkel trendtour 2021

08-11-2021

Na de succesvolle trendtour door Rotterdam 2 jaar geleden, mogen we eindelijk weer! Dit jaar worden we ondergedompeld in ’s Gravenhage, ofwel in de volksmond Den Haag geheten.

Een stad met een chique, maar ook een rauw randje. Een stad waar je kunt flaneren langs dure winkels en uitwaaien aan het strand. Een stad waar je gewoon een patatje-met of een harinkje kan happen, maar ook een stad met dure restaurants waar diplomaten zich laven aan de duurste wijnen. Een stad met een bovengemiddeld aantal foodhallen waar de vele culturen die woonachtig zijn hun verschillende waren hebben uitgestald. Kortom, een stad waar wij als foodlovers zeker aan onze trekken komen. 

Door de diversiteit aan zaken in de provinciehoofdstad is er veel inspiratie opgedaan. Er werden ideeën gedeeld en concrete plannen voor vernieuwing in de zaak gesmeed. Daarbij werden we uiteraard voorzien van lekkere hapjes en drankjes. Samen met de grote groep aanwezige ondernemers hebben we er niet alleen een smaakvolle dag van gemaakt, maar ook een heel gezellig uitje.

« Terug