Eetwinkel trendtour Maastricht 2022

29-09-2022

Afgelopen maandag 26 september was het zover, dé Eetwinkel trendtour van 2022! Dit jaar werd hij georganiseerd in Maastricht. Het weer was helaas niet zo mooi als we hadden gehoopt, maar dat mocht de pret niet drukken. Het programma bestond uit een stadstour vol culinaire stops onder begeleiding van verrassende gidsen met een wel heel bijzonder hoogtepunt…

Om 12:00 uur verzamelden alle deelnemende Eetwinkels bij Student Hotel – Rooftopbar Bold waar we werden voorzien van een lunch en waar een welkomstpraatje werd gegeven door Jan-Hein. Het dagprogramma werd bekendgemaakt en de groep werd opgesplitst in twee groepen. Bert, Ans, Jaap en Joke, de stadsgidsen, stonden iedereen op te wachten op de Markt om aan de stadstour te beginnen.

In willekeurige volgorde gingen we langs de Maastrichtse bezienswaardigheden, culinaire hotspots en andere foodconcepten waar een praatje werd gehouden door onze verrassende gidsen. De absolute inspiratiebron van de dag was het bezoek aan Onglet, een restaurant gevestigd in een oude slagerij waar je niet naartoe zou gaan als je niet wist dat deze bijzondere locatie er zat. Onder het genot van een hapje en een glaasje bubbels werd de tour vervolgens vervolgd naar Townhouse Designhotel waar de ondernemers geïnspireerd werden op het gebied van gastvrijheid. De trendtour eindigde bij Stadsbrouwerij Maastricht waar we de dag afsloten met een rondleiding door de brouwerij en een walk-in diner.

Het was een geslaagde dag die niet mogelijk was geweest zonder de vrienden van Eetwinkel: Chefs Culinar, Olthuis, Aviko, NTF, Wereld Burgers, L.A. Streetfood, De Digitale B.V., Kraft Heinz en Salomon FoodWorld, bedankt voor het mogelijk maken van deze dag!

Eetwinkels, bedankt voor jullie deelname en enthousiasme en tot de volgende trendtour editie.

Bold rooftop bar

Afbeelding 1 van 11

« Terug