Eten enZo in Druten sluit zich aan bij Eetwinkel

18-02-2019

Samen zitten Theo en Miriam Reijers al ruim 30 jaar in het vak. ”We merken dat we ons echt willen focussen op de service en kwaliteit binnen onze zaak, dat zette ons aan het denken over ontzorging op het gebied van marketing en inspiratie”, aldus het ondernemerskoppel. “Zo kwamen we in contact met Eetwinkel en we zagen snel veel overeenkomsten, niet alleen in waar wij naar op zoek waren, maar ook in onze stijl en uitstraling.” Eind februari verandert de naam aan de gevel in Eetwinkel enZo.

Binnen Eetwinkel spelen verantwoorde voeding en lokale marketing een steeds belangrijkere rol. Daarnaast spreekt het moderne en verfrissende karakter van het concept erg aan. In februari 2019 zijn het interieur en de buitengevel van enZo gerestyled en hebben deze een sfeervolle, eigentijdse uitstraling gekregen. Een warm welkom gevoel, dat krijg je als je de zaak van Theo en Miriam binnenstapt. Eetwinkel enZo heeft een gezellige uitstraling met veel zitplaatsen en een apart afhaalgedeelte.

Ruime keuze

Diversiteit en kwaliteit zijn de kernwoorden als je het uitgebreide assortiment van Eetwinkel enZo bekijkt. In de keuken worden niet alleen frites, snacks en de in Maas & Waal “wereldberoemde” Harrie van de AA schnitzel gebakken, ook een veelvoud aan verse burgers, huisgemaakte kroketten, eigen gesneden biologische frites en glutenvrije en vegetarische producten kun je bij Eetwinkel enZo terecht.

Een unieke combi met sushi

Theo en Miriam maken zelfs een unieke combinatie van verschillende keukens in hun zaak met de verkoop van sushi. Ieder weekend bereiden zij verse sushi, zoals nigiri’s, maki`s en een ruime keuze aan inside outs. Ook warme oosterse gerechten staan op de kaart. Door deze verschillende keukens en keuze wordt een brede regiofunctie gecreëerd. Naast dit assortiment verzorgt Eetwinkel enZo ook koude en warme buffetten, salades, broodjes, bittergarnituren, warme en koude hapjes. Zelfs een complete barbecue met aankleding etc. behoort tot de mogelijkheden.

Met Eetwinkel naar de top

Eetwinkel blijkt een successtrategie, in 2017 behaalden twee Eetwinkels een nummer 1 en nummer 3 positie in de landelijke Snackkoerier Cafetaria TOP 100! Theo en Miriam: “Met ons team staan wij voor kwaliteit, service en een persoonlijke benadering naar onze klanten en wij geloven dat we door onze samenwerking met Eetwinkel nog beter kunnen worden.”

« Terug