Familie Neeskens start Eetwinkel ’t Buulke op een nieuwe en grootschalig verbouwde locatie!

28-07-2022

Cafetaria ’t Buulke is gestart in 2003 als kleine dorpse cafetaria. Na bijna 19 jaar opent de cafetaria eind juli op slechts honderd meter van het oude pand als Eetwinkel. Ludo en Evelyn Neeskens nemen intrek in het voormalig pand van cafetaria van Kessel aan de Deken van Baarsstraat. Het pand is grootschalig verbouwd en heeft een volledige metamorfose ondergaan. Door het nu flink aan te pakken, is het klaar voor een duurzame toekomst en voldoet het aan de wensen van deze tijd.  

Op de nieuwe locatie is meer mogelijk. Zo zijn er fijne zitplaatsen en een groot terras met moderne uitstraling gecreëerd. In het restaurantgedeelte met ruim 70 zitplaatsen biedt de menukaart keuze voor het hele gezin. Het nieuwe terras is een echt pluspunt. Hier kan men bij goed weer aan de voor, zij- en/of achterzijde een leuk plekje vinden. Het achterterras is geschikt voor de kleinste gasten, zodat zij veilig kunnen spelen terwijl papa en mama nog aan het eten zijn.

Een échte eetwinkel met voor ieder wat gezonds en lekkers

Van oorsprong is de cafetaria gericht op het serveren van verse friet, snacks en hamburgers. Door de jaren heen is het assortiment steeds verder uitgebreid. Inmiddels staat ‘t Buulke al jarenlang bekend om het uitgebreide afhaalassortiment. Dat wordt gewoon zoals vanouds voort gezet. In het uitgebreide assortiment vind je de lekkerste broodjes, verse friet, diverse snacks, hamburgers van de bakplaat, steenoven pizza’s en schotels. Ook kun je nu terecht in de nieuwe ijssalon voor een heerlijke softijs, sundae of milkshake.

 Een duurzaam ‘t Buulke

Ludo: “Het pand werd compleet casco gestript. Er zijn muren uitgebroken en nieuwe indelingen gemetseld. Daken werden gesloopt, goed geïsoleerd en bekleed. Alle raampartijen zijn vervangen door nieuwe kozijnen met dubbel geïsoleerd glas en we hebben alleen nog maar led verlichting. Iets waar we enorm trots op zijn is onze nieuwe bakwand zonder gasaansluiting, er wordt alleen elektrisch gefrituurd. Een duurzame zaak waarmee het nieuwe ‘Buulke’ klaar is voor de komende generaties gasten.”

Openingsacties

Dit nieuwe hoofdstuk gaan Ludo en Evelyn Neeskens hun team dan ook vol enthousiasme tegemoet. Op zaterdag 30 juli vindt de officiële opening plaats met leuke acties. Familie Neeskens en het team hopen iedereen dan ook zo snel mogelijk te mogen begroeten!

« Terug