Franchise beginnen? Start je eigen Eetwinkel!

Loop je al een tijdje rond met het idee om je eigen horeca bedrijf te beginnen? Maar weet je niet zo goed wat? Als je alles zelf doet, heb je alle vrijheid om te bepalen welke kant je op gaat. Maar je staat er dan wel alleen voor. Of wil je een franchise beginnen? Dan ben je toch zelfstandig ondernemer maar met de ondersteuning van een franchise organisatie. Misschien ben je dan bang dat je te weinig eigen inbreng hebt. Maar dat hoeft niet! Lees hier of Eetwinkel hét horecaconcept voor jou is.

Je eigen horecabedrijf starten

Ineens weet je het: je wil je eigen horecabedrijf starten. Je bent ondernemend, gastvrij, houdt van eten en drinken en bent servicegericht. Er komt veel bij kijken wil je succesvol je eigen horecabedrijf starten. Wat voor soort horeca bedrijf wordt het? Wil je je eigen lunchroom beginnen? Of een snackbar starten? Of wil je liever een cafetaria beginnen? En wat is eigenlijk het verschil?

Snackbar starten of eigen cafetaria beginnen

Misschien wil je een snackbar starten of kun je er een overnemen. Je eigen snackbar beginnen is heel leuk. Je bedenkt welke producten je wilt verkopen en waarin jij je onderscheidt van andere horecaconcepten. Heb je een lekker en uniek recept voor huzarensalade? Of maak jij de lekkerste gehaktballen? Je kunt je helemaal uitleven als je kiest voor een snackbar starten. Je kunt ook je eigen cafetaria beginnen. Het verschil is dat bij een cafetaria mensen het eten ook kunnen opeten. Er zijn dus tafels en stoelen en er moet een toilet aanwezig zijn.

Horecatrends: je eigen lunchroom beginnen

Het is tegenwoordig heel trendy: je eigen lunchroom beginnen. Je ziet ze overal opduiken, het ene horecaconcept nog leuker dan het andere. En als jij de heerlijkste broodjes en salades maakt of de lekkerste soepen naar geheim familierecept, dan kun jij daarmee natuurlijk ook je eigen horecabedrijf starten!

Nieuwste horecaconcepten en het unieke Eetwinkel concept

Eetwinkel behoort misschien niet tot de nieuwste horecaconcepten. We bestaan immers al een tijdje. Maar Eetwinkel is wel een uniek horecaconcept. Het biedt namelijk het beste van twee werelden. De zelfstandigheid en vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap en de ervaring en ondersteuning van de Eetwinkel organisatie. Je bepaalt zelf je assortiment en wat voor soort horeca bedrijf je wilt starten. En Eetwinkel zal je ondersteunen met (online) marketing, een assortiment afgestemd op jouw horeca bedrijf en de horecatrends voor je vertalen naar (niet verplichte) acties. Deze Eetwinkel vrienden gingen je al voor. Word jij onze nieuwe Eetwinkel vriend ?