Friettent in de buurt? Of toch liever een Eetwinkel?

Vaak loopt je dag anders dan gepland. Je komt mensen tegen die je lang niet hebt gezien en voor je weet is het etenstijd. Maar eigenlijk heb je niet zo’n zin in de friettent in de buurt. Geen nood! Ga naar een Eetwinkel. Hier ben je altijd welkom en kun je genieten van lekker eten en drinken in een gemoedelijke sfeer. Kijk hier welke Eetwinkel vestigingen er bij jou in de buurt zijn.

De beste friettent in de buurt op zon- en feestdagen. Eetwinkel!

Op zon- en feestdagen loopt het al helemaal anders. Je komt – meestal – later uit bed, gaat sporten of reizen, pakt een terrasje en dan heb je ineens honger. De friettent in de buurt ziet er niet heel erg aantrekkelijk uit, dus wat doe je dan? Juist: je zoekt naar de dichtstbijzijnde vestiging van Eetwinkel en gaat met je vrienden chillen in één van de gastvrije en eigentijdse Eetwinkels!

Feestje met de snacklijst van Eetwinkel

Het leven moet gevierd worden, dus geef je regelmatig een feestje. Voor een warme snack van de snacklijst kún je naar de friettent in de buurt gaan. Maar voor echt lekker ambachtelijk eten is er een andere en zeer betaalbare oplossing. Kijk daarom op de snacklijst van de Eetwinkel bij jou in de buurt. Én: bij vrijwel alle Eetwinkels kun je je bestelling thuis laten bezorgen!

Catering of friettent menu

Ga je een keer een echt groot feest geven? Ook dan kun je terecht bij jouw Eetwinkel vestiging. Van eenvoudige tot luxe hapjes of een compleet verzorgde barbecue; je krijgt goed eten en drinken en hoeft niet diep in de buidel te tasten. Dus geen friettent menu maar echt lekker eten. Kijk bij de vestiging van je keuze wat de mogelijkheden zijn of vraag het aan de Eetwinkel ondernemer.

Verse broodjes van de Eetwinkel horeca ondernemer

Een friettent in de buurt is best handig maar soms heb je geen trek in friet. En wil je een vers, ambachtelijk bereid broodje met heerlijk warmvlees of koud belegd met huzarensalade of room paté. Wist je dat elke Eetwinkel vestiging zijn eigen broodjes heeft? Elke horeca ondernemer van Eetwinkel stelt namelijk zijn eigen assortiment samen. En bepaalt dus ook zelf welke broodjes hij verkoopt. Wat wel voor elke horeca ondernemer van Eetwinkel geldt, is kwaliteit. Want die moet uitmuntend zijn. Zodat de broodjes als warme broodjes over de toonbank gaan!