Hendriks Elst wordt 25e Eetwinkel!

01-09-2019

Met bijna 50 jaar aan ervaring haalt Eetwinkel weer een fantastische zaak binnen. Pascal Hendriks is de derde generatie in de geliefde zaak in het Gelderse dorp Elst. De Eetwinkel-club wordt hierdoor verrijkt met een hele berg aan ervaring. Per 1 september opent Eetwinkel Hendriks zijn deuren.

De zaak van Pascal is volledig verbouwd. “Het ziet er super uit, het is niet meer zomaar een cafetaria, maar een moderne Eetwinkel waar een fijne, gezellige sfeer hangt. Dit horen wij ook van onze klanten”, aldus Pascal. “We zijn trots dat we onze klanten na zoveel jaar nog altijd kunnen verrassen. Volgend jaar vieren we een groot feest, als we 50 jaar bestaan.”

Smaakvol en vers
Eten bij Eetwinkel Hendriks is smaakvol en vers eten. Pascal: “Bij ons kunnen mensen genieten van lekkere tussendoortjes tot een uitgebreide lunch of diner. Wij hebben een heel breed assortiment; belegde warme of koude broodjes, menu’s, salades en een grote variatie aan snacks. Neem bijvoorbeeld onze huisgemaakte lihanboutjes, gevulde worstjes en slaatjes. We proberen zo veel mogelijk verse en huisgemaakte producten aan te bieden.”

Inspiratie
Om dit brede assortiment up-to-date te houden kan de ondernemer profiteren van de voordelen van Eetwinkel. Door samenwerkingen met onderscheidende leveranciers worden er trendy concepten gelanceerd, zoals het frites toppers en burger & hotdog concept. De gedreven Eetwinkel ondernemers zijn altijd op zoek naar vernieuwingen en ontwikkelingen in de markt. Dat is de kracht van Eetwinkel: van elkaar leren en elkaar inspireren.

Brede doelgroep
Pascal: “Naast de klant die bij ons in de zaak komt eten, kunnen mensen afhalen. Ook richten we ons op bedrijven, waar we een bezorgservice aanbieden.” Pascal heeft veel ervaring met (bedrijfs)catering zoals bbq’s en warme en koude buffetten. Eetwinkel Hendriks biedt catering op maat, volledig aangekleed en verzorgd.

Mijlpaal
Jan-Hein Aarts, conceptmanager van Eetwinkel: “We zijn enorm blij met de opening van de 25e locatie. Eetwinkel groeit gestaag door met top ondernemers. We zoeken ondernemers met passie en een eigen visie. Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto. Ik ben dan ook erg trots dat Hendriks de keuze heeft gemaakt zich aan te sluiten bij onze club.”

« Terug