Jan Patat in Lochem kiest voor Eetwinkel

01-05-2019

Voor eigenaren Luc en Diana van Huet werd het tijd voor iets nieuws en dat is Eetwinkel geworden. De zaak krijgt een moderne, warme uitstraling en de herkenbare Eetwinkel ‘look & feel’. Luc: “Mensen kunnen zeven dagen per week op alle eetmomenten van de dag bij ons terecht in het restaurant of op het terras. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier welkom voelt. Op woensdag 1 mei 2019 openen wij als Eetwinkel Jan Patat.”

De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Eindeloos wandelen en fietsen door de prachtige natuurgebieden en langs landgoederen behoren tot de populairste activiteiten in deze omgeving. Heb je trek gekregen na zo’n wandeling of fietstocht? Dan ben je bij Eetwinkel Jan Patat in Lochem aan het juiste adres. Bij binnenkomst in de gezellige zaak ontvang je altijd een warm welkom, en natuurlijk ben je van harte welkom om neer te strijken op het ruime terras.

Altijd vers
Eetwinkel Jan-Patat is niet zomaar een cafetaria. Wat je bij Jan Patat bestelt is altijd vers. Van je warme en koude lunchgerechten, zoals broodjes en salades, tot en met je uitsmijter, friet of frikandel. Ook voor een lekker ijsje of een verfrissende milkshake stap je hier naar binnen. Uiteraard behoort afhalen ook tot de mogelijkheden, en door de wijze van verpakken is je gerecht ook thuis nog vers en warm.

Onderscheidend en lokaal
Dat Luc en Diana zich graag willen onderscheiden met hun zaak is duidelijk. Zo hebben zij een eigen Jan Patat hamburger en boerenfrikandel speciaal op de kaart gezet, waar klanten graag voor terugkomen. De populaire hamburger Jan Patat bestaat uit een burger met siracha saus, kaas, bacon en gebakken ei en de boerenfrikandel wordt bereid met siracha saus en een lekker verse boerengarnituur. “Zoveel mogelijk ons eigen ding kunnen blijven doen”, dat is de reden dat de ondernemers zich aansluiten bij Eetwinkel. “We ontvangen de ondersteuning die we willen, terwijl wij ons zoveel mogelijk kunnen richten op onze klanten en het assortiment, aldus Luc.”

« Terug