Jong en oud genieten bij Eetwinkel De Horizon

01-04-2021

Eetwinkel De Horizon ligt in het hart van Montferland. Dit mooie bosgebied in het zuiden van de Achterhoek is een trekpleister voor wandelaars en fietsers. Genoeg reden om dit prachtige deel van Nederland te bezoeken. En ben je toe aan een lekkere pauze of de ideale afsluiting van je dag? Breng dan zeker een bezoek aan De Horizon.

“Samen staan we sterk”
Al ruim 20 jaar is De Horizon een begrip in Zeddam. Tot nu toe heeft De Horizon altijd uitstekend zelfstandig gefunctioneerd. Maar door de huidige tijd en met het oog op alle ontwikkelingen in de markt besloot de eigenaar Jarno Cornelissen ook andere opties te overwegen. Cornelissen: “De uitstraling van Eetwinkel sprak ons direct aan. Ook erg waardevol is de professionele ondersteuning op het gebied van marketing en inspiratie en het contact met andere ondernemers uit de branche. En dat is precies wat ik vind in Eetwinkel; samen staan we sterk!”

Een nieuwe naam, dezelfde kwaliteit en service
Een jong en enthousiast team staat klaar om jou te voorzien van de lekkerste friet, snacks, broodjes en ijs. En zodra de horeca weer open mag, kun je op het terras of in het restaurant aanschuiven om een keuze te maken uit de menukaart met een divers assortiment aan lunch, voor-, hoofd- en nagerechten. Tevens zal de kaart uitgebreid worden met een luxe burgerconcept en diverse carpaccio gerechten. “Carpaccio is op het moment ongekend populair, dus dit is een hele mooie toevoeging aan ons bestaande assortiment”, aldus Cornelissen.

Speelparadijs voor kinderen
Ook kinderen hoeven zich niet te vervelen bij Eetwinkel De Horizon. De eerste verdieping van de zaak is namelijk benoemd tot Kids Place. Kinderen kunnen lekker hun gang gaan en vrijuit spelen tot het eten klaar is of als hun ouders nog aan de koffie zitten. Van tekenspullen en een poppenhuis tot tafelvoetbal en spelcomputers. Kinderen van alle leeftijden zullen zich hier vermaken. Ook erg geschikt voor een arrangement of kinderfeestje!

« Terug