Horecatrends: lunchroom beginnen. Het kan met Eetwinkel!

Je hoeft de horecatrends niet te volgen om te weten wat er momenteel trending is: een lunchroom beginnen. Als je een tijdje niet in de stad of het winkelcentrum bent geweest, zie je opeens allerlei nieuwe horecaconcepten. Wel gezellig hoor, al die lunchrooms!

Je eigen lunchroom beginnen

Misschien wil jij ook wel je eigen lunchroom beginnen. Je houdt van goed eten, wil het mensen naar de zin maken en zit barstensvol energie en ideeën voor lekkere gerechten. Start dan een Eetwinkel!

Eigen horecabedrijf starten en toch een franchise openen

Huh? Je eigen horecabedrijf starten en toch een franchise openen? Ja! Dat is wat het unieke Eetwinkel horecaconcept je te bieden heeft. Want met dit horecaconcept bepaal je zelf je assortiment, de uitstraling van je horeca bedrijf, welke horecatrends je wil volgen en waar je je lokale marketing op gaat richten. Jij staat aan het roer en de Eetwinkel organisatie staat naast je. Ze geven adviezen over online marketing, assortimentskeuze, het optimaliseren van je website én je gastvrijheid, kortom: alles waar jij als zelfstandig horeca ondernemer behoefte aan hebt.

De meeste succesvolle horecaconcepten

Bovendien heeft Eetwinkel de ambitie om één van de meest succesvolle horecaconcepten te zijn. We geloven in goede samenwerking. Niet alleen tussen ons en de horeca ondernemers maar we brengen de horeca ondernemers ook met elkaar in contact. Zo kun je je ervaring en kennis delen en ideeën uitwisselen. Maar bovenal zorgt het dat je geïnspireerd bent en blijft.

Je eigen lunchroom beginnen met één van de beste franchiseformules

Wij geloven dat Eetwinkel één van de beste franchiseformules is. Het biedt de horeca ondernemer veel vrijheid en een lokaal, op maat gemaakt marketingplan. En daarom past jouw lunchroom ook in ons unieke, breed toepasbare horecaconcept. Zodat je je bedrijf goed kunt profileren en onderscheiden van al die andere lunchrooms! Deze Eetwinkel vrienden gingen je voor!

Horecatrends: gezonde en verantwoorde voeding, duurzaam en lokaal betrokken

Als horeca ondernemer heb je het al druk genoeg. Je zorgt dat de juiste producten tijdig worden besteld, dat je horecabedrijf er op en top uitziet en dat je klanten en personeel uitermate tevreden zijn. En je wil met de tijd meegaan door in te spelen op horecatrends, maar het ontbreekt je aan tijd en kennis. Geen nood! Eetwinkel vertaalt de horecatrends naar jouw lunchroom. Uiteraard bepaal je zelf de marketingmix, maar zij reiken je daar de middelen voor aan. Wordt dus ook een Eetwinkel ondernemer en meld je nu aan!