Nieuwe Eetwinkel geopend: Aan de Maas

06-05-2022

In Grave is Eetwinkel Aan de Maas onlangs geopend. Het bedrijf wordt gerund door de familie Pouwels; moeder Angelica en dochter Anousha zullen de vaste gezichten zijn.

Eetwinkel Aan de Maas is de tweede Eetwinkel van de familie. Anousha: ‘Eetwinkel sluit goed aan bij onze behoefte en een vergelijkbaar concept is er in Grave nog niet. We zijn heel enthousiast om hier een tweede zaak te openen.’

Divers assortiment Eetwinkel Aan de Maas

De voormalige cafetaria is volledig verbouwd naar de moderne Eetwinkel-stijl en er is een nieuwe balie geplaatst. Klanten kunnen terecht op alle eetmomenten van lunch tot avond.

Anousha: ‘We hebben een nieuwe pistonmachine aangeschaft, zodat we een echt goede kop koffie kunnen zetten voor onze klanten. Perfect bij een van onze vers belegde broodjes, soepen en salades.’ Ook staat er naast een softijsmachine, een Italiaanse schepijsvitrine.

Mede door de ideale locatie aan het water worden er – zeker in de zomermaanden – veel bezoekers en passanten verwacht.

Vers en lokaal

‘De ervaring uit onze zaak in Afferden (Limburg) nemen we mee en gaan we optimaliseren voor de nieuwe locatie. Dat is een van de voordelen van Eetwinkel. ‘We houden de regie zelf in handen, waardoor we onder andere zelf ons assortiment kunnen bepalen’, aldus Anousha.

Net als in Afferden staat op de menukaart van Eetwinkel Aan de Maas een ruime keuze aan soepen, salades, frites toppers en hamburgers. ‘Leuk detail is dat de augurken die we hiervoor gebruiken lokaal kopen bij Joppe’s Pikkles.’

 

« Terug