Nieuwe vestiging Eetwinkel Polly

16-04-2015

De Lekkerste Winkel van Nederland richt zich op alle eetmomenten.

Eetwinkel Polly: nieuw, verrassend en toch vertrouwd.

Bij Eetwinkel Polly in Bemmel kun je lekker eten in een prettige omgeving tegen een eerlijke prijs! Eetwinkel staat nu al bekend als de Lekkerste Winkel van Nederland. Je voelt je er gelijk thuis.
Het verfrissende en servicegerichte formuleconcept heeft veel te bieden. Het is beslist geen doorsnee uitgifteplek voor snacks. Het richt zich met een onderscheidend assortiment en vele specialiteiten op alle eetmomenten van de dag. Voor ieder wat wils. Hoogstaande producten met een ambachtelijk karakter, gemak en beleving staan centraal. Eetwinkel, dat moet je zien, voelen en vooral proeven!
Het werd tijd voor iets nieuws in de foodmarkt. Ons verrassende en veelzijdige concept springt daar op in. De klant wordt bij Eetwinkel op een voetstuk geplaatst. Gastvriendelijkheid, echt persoonlijk contact, comfort, aantrekkelijke acties en natuurlijk heerlijke verantwoorde en goed en veilig bereide producten. Daar staan we voor garant. Gasten worden met een breed culinair assortiment verwend. De aangesloten zaken worden geleid door ondernemers met passie, visie en ervaring. Voor gasten gaat het om vertrouwde gezichten met vaak een lange staat van dienst. De frisse eigentijdse uitstraling zorgt eveneens voor toegevoegde waarde. Je kunt er zitten in een trendy en sfeervolle ambiance, maar snel even iets afhalen of eventueel laten bezorgen blijft natuurlijk ook mogelijk.
Eetwinkel werkt nauw samen met de internationale horecagroothandel CHEFS CULINAR, marktleider in Duitsland en Denemarken. CHEFS CULINAR is een gerenommeerde totaalleverancier van food-, non-food- en versproducten en bedient de Nederlandse markt via de vestiging in Nijmegen.

« Terug