Plaza Vorden krijgt een nieuwe naam: Eetwinkel Vorden

14-03-2019

Sinds de start in 2013 ligt de hoogste prioriteit van Xiao Chi en Armin Cai uit Vorden bij kwaliteit, gastvriendelijkheid en hygiëne. Dat hieraan veel aandacht wordt besteed blijkt uit de goede scores van mystery guests en de Cafetaria Top 100. Xiao: “Wij streven ernaar om de beste kwaliteit te bieden voor een eerlijke prijs in een zaak waar onze gasten zich welkom en thuis voelen.”

Binnenkort wordt de zaak volledig vernieuwd en gaan ze verder onder de naam Eetwinkel. Bij die nieuwe naam hoort ook een nieuwe uitstraling, de zaak zal daarom verbouwd worden. De verbouwing gebeurt in twee etappes, van 18 t/m 21 maart en van 25 t/m 28 maart is de zaak gesloten. Begin april volgt de heropening van Eetwinkel Vorden.

Middenin recreatiegebied

Het voorjaar is een mooi moment voor de opening, het terras wordt namelijk uitgebreid en de buitengevel krijgt een frisse uitstraling. Ook van binnen wordt de zaak volledig verbouwd, zo komt er een nieuwe vloer, een nieuw plafond en een restyling van het meubilair. Alles wordt gemoderniseerd en volgens de stijl van nu. Daarmee wordt Eetwinkel Vorden niet alleen voor dorpsbewoners een heerlijke plek, ook de vele toeristen die Vorden bezoeken vanwege de mooie kastelen en wandelaars van het Pieterpad zullen aangenaam verblijd worden met lekker eten en drinken.

Niet zomaar een winkel

Mensen kunnen bij Eetwinkel Vorden terecht voor lunch, diner of een lekkere kop koffie, maar ook voor verse frites met een snack, al deze eetmomenten en activiteiten vatten we nu samen onder de naam: Eetwinkel. In het uitgebreide assortiment vindt men onder andere luxe broodjes, burgers en glutenvrije snacks. Ook zal dit nog verder aangevuld worden met frites toppings, vegetarische producten en gezonde gerechten zoals salades. Daarbij krijgt Eetwinkel Vorden een volledige nieuwe ijscorner waar softijs en milkshakes verkocht gaan worden.

Een nieuwe impuls

Xiao: “Na vijf jaar onder de vleugels van formule Plaza te hebben gewerkt, zijn we op zoek gegaan naar iets nieuws. We willen meegroeien met de tijd en de zaak een nieuwe impuls geven. Daarbij willen we graag onze vrijheid in het ondernemerschap behouden, terwijl we ondersteuning ontvangen op het gebied van onder andere lokale marketing. Eetwinkel sluit goed aan bij onze wensen en wij denken hiermee een mooie stap te maken voor de toekomst. Wat ons tevens erg aanspreekt is het contact met andere Eetwinkel ondernemers om ideeën en adviezen uit te wisselen. We zijn nog maar net binnen de groep geïntroduceerd en merken nu al dat iedereen erg behulpzaam is en dat het echt een club gepassioneerde ondernemers is.”

Xiao, Armin en hun team ontvangen u graag in de nieuwste Eetwinkel!

« Terug