Plaza Westerbork wordt Eetwinkel

01-04-2021

Al 18 jaar is het gezellige dorpsplein van Westerbork de thuishaven van de zaak van Edwin Rutze. Een prachtige locatie voor een hapje en een drankje. Maar na al die jaren werd het tijd om eens goed naar de toekomst te kijken. En die toekomst ziet de eigenaar vol vertrouwen tegemoet met Eetwinkel. Met een geheel nieuwe uitstraling gaat de zaak vanaf 1 april verder onder de naam Eetwinkel Westerbork.

“Hopelijk mogen we snel weer gasten ontvangen bij Eetwinkel Westerbork”, aldus de enthousiaste ondernemer. “Dat is door de huidige maatregelen niet mogelijk, maar we zijn op dit moment wel geopend voor afhalen. Als we weer open mogen is ons ruime terras – zeker in de zomer – de ideale plek voor een verfrissend drankje of een lekker ijsje. Door de mooie ligging in het centrum hoeven onze gasten niets te missen van de activiteiten die zich in het dorp afspelen.” Maar ook binnen in de zaak is het goed toeven, je hebt echt het gevoel dat je in een eethuis zit. Er heerst een gezellige, warme sfeer waar men graag terugkomt.

Combinatie van cafetaria en eethuis
Bij Eetwinkel Westerbork kun je uiteraard terecht voor verse friet met een snack, maar ook voor diverse uitgebreide maaltijden met vlees of vis. “Vooral onze menu’s zijn erg populair bij onze gasten, waaronder verse burgers, schnitzels en varkenshaas saté”, aldus Edwin. Daarnaast kun je ook gewoon langskomen voor een kop koffie met appelgebak of voor een vers belegd broodje. Maak je maaltijd helemaal compleet met een nagerecht, of natuurlijk gewoon als tussendoortje. Op dit moment is het alleen mogelijk om gerechten af te halen bij Eetwinkel Westerbork.

Nieuwe uitstraling
“Eetwinkel past meer bij ons en bij onze zaak”, geeft Edwin aan. “We zijn erg te spreken over de huisstijl en de uitstraling die helemaal van dit moment is. Onze zaak is onlangs helemaal in een nieuw jasje gegoten, van de binnenruimte en counter tot aan de gevel. Het ziet er top uit!” Een andere belangrijke reden om Eetwinkel te worden zijn voor Edwin de diverse ondernemers die al bij Eetwinkel aangesloten zijn en het contact wat er binnen de groep is. “Wij geloven dat nog verder kunnen groeien binnen deze groep, zodat we onze gasten een nog betere kwaliteit en service kunnen bieden.”

« Terug