Snack & Burgerstation wordt Eetwinkel Kwebbles!

06-04-2018

Al 18 jaar is Snack & Burgerstation Kwebbles een begrip in Geertruidenberg. De cafetaria staat bekend om de goede kwaliteit snacks en frites, burgers, maaltijdsalades en vers belegde stokbroodjes. “Na al die jaren vinden wij het tijd voor een nieuwe stap, omdat we vernieuwend willen blijven”, aldus eigenaren Antoine en Benjamin. “Daarnaast zochten wij ondersteuning op het gebied van marketing, zodat we meer bezig kunnen op de werkvloer. Dat bracht ons bij Eetwinkel.” Op donderdag 18 april a.s. wordt Eetwinkel Kwebbles feestelijk heropend.

Eetwinkel Kwebbles is van dinsdag tot en met zondag geopend voor een lekkere maaltijd of lunch. Antoine: “Door de samenwerking met Eetwinkel kunnen wij onze gasten een nog breder assortiment bieden. Ook gaan we meer gebruik maken van verse producten, zoals vers vlees en verse vis.” Mensen kunnen bij Eetwinkel Kwebbles op hun gemak eten en drinken, ook is het mogelijk om online te bestellen.

Een warm welkom

Snack & Burgerstation Kwebbles werd in 2017 volledig verbouwd en creëerde daarmee 40 zitplaatsen binnen en 24 zitplaatsen op het terras. “We hebben onze zaak een warme, moderne uitstraling gegeven waar onze gasten zich welkom en thuis voelen. Naast kwaliteit vinden wij gezelligheid en toegankelijkheid ook heel belangrijk.”

Van 18 tot en met 30 april 2018 wordt de heropening gevierd met diverse leuke acties voor gasten. Door de Facebook pagina van Eetwinkel Kwebbles te liken maken gasten zelfs kans op een jaar lang gratis eten.

« Terug