Snackbar beginnen? Het kan met Eetwinkel!

Je bent al een tijdje op zoek naar werk dat bij je past. Waarin jij je creativiteit, passie voor eten, ondernemerschap, gastvrijheid en servicegerichte houding kunt benutten. Het spookt al een tijdje door je hoofd: een snackbar beginnen. Het lijkt zo simpel. En met Eetwinkel is het dat ook!

Vrij ondernemerschap en toch een franchise beginnen

Het unieke horeca concept van Eetwinkel stelt je in staat om de vrijheid van het ondernemerschap te combineren met de zekerheid van een goed doordachte franchiseformule. Zo houdt je dus zelf de complete leiding over je bedrijf en kun je toch een franchise beginnen.

Voordelen van een snackbar starten én een Eetwinkel franchise starten

Wil je een snackbar starten dan heb je allereerst een geschikte locatie nodig. Ook moet je bepalen welke producten jij in je assortiment wilt hebben en waar je die vandaan haalt. Als je home made producten gaat verkopen, heb je de juiste ingrediënten nodig. Vervolgens wil je mensen in de buurt laten weten dat je er bent en waarom ze vooral naar jouw snackbar moeten komen. Ook moet je bepalen wat je openingstijden zijn, wat de piekmomenten zijn en wanneer je personeel moet inschakelen. En dan hebben we het nog niet gehad over je administratie bijhouden, ludieke acties bedenken en inspelen op horecatrends. En daarom wil je een Eetwinkel franchise starten! Of eigenlijk is franchise niet helemaal het goede woord.

Eetwinkel: de horeca concept ontwikkeling die nooit stopt

Want Eetwinkel heeft een horeca concept ontwikkeling die nooit stopt. Het unieke Eetwinkel concept verandert dus steeds met de tijd mee. Zodat jij je als horeca ondernemer kunt richten op datgene waar jij het beste in bent: ondernemen! Je bepaalt zelf wanneer je ondersteuning nodig hebt en waarvoor. Je krijgt advies en ondersteuning op maat, helemaal gericht op jouw locatie en jouw wensen. Wil je weten wat Eetwinkel jou te bieden heeft? Neem dan direct contact met ze op!
Deze Eetwinkel vrienden gingen je al voor!