Snackcorner Leerdam omgetoverd tot Eetwinkel

30-08-2016

13 jaar geleden zijn het echtpaar Maurice en Bianca Gietman Cafetaria Snackcorner Leerdam begonnen. Een mooie cafetaria op een goede centrale locatie met een stabiele omzet. Toch werd het na alle jaren wel tijd om de volgende stap te zetten; modernisering en een groter omzetplafond.  Daarom zijn ze met Eetwinkel in zee gegaan. Het soft franchise-concept van CHEFS CULINAR sloot helemaal bij de wensen van Maurice en Bianca aan; de zaak behield de eigen identiteit en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van professionele lokale marketing en promotie.

 

Qua verbouwing is de zaak volledig op de kop gezet. Alleen de bakwand en ijsmachine zijn blijven staan. In de verbouwde Eetwinkel is nu plaats voor maar liefst 38 gasten en buiten op het deels overdekte terras kunnen nog eens 24 mensen zitten. Het assortiment is, met behulp van CHEFS CULINAR, uitgebreid en de kwaliteit is omhoog gegaan.  Naast het gangbare assortiment onderscheidt Eetwinkel Snackcorner zich met koffiespecialiteiten, gebak, een grote ijshoek, luxe broodjes, maaltijdsalades, vleesspiezen, pannenkoeken, poffertjes en smoothies.

Doorkijkje

De omtovering tot Eetwinkel heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. De cafetaria is een frisse, stijlvolle winkel geworden met een moderne, maar toch knusse en toegankelijke uitstraling. Alle reacties zijn enorm positief en in de eerste weken na de heropening is er al ongeveer 20 procent geplust.

 DSC02913  Eetwinkel Snackcorner Leerdam Vestiging

 

 

« Terug