Stap in bij Eetwinkel ‘t Spoorhuys!

01-03-2018

Wie per trein reist via station Rijssen heeft vanaf deze maand een extra reden om bij dit station uit te stappen. Op deze unieke locatie opent Eetwinkel ’t Spoorhuys 8 maart a.s. haar deuren. De zaak, met de herkenbare Eetwinkel uitstraling, heeft een zeer uitnodigende sfeer waar u op uw gemak kunt eten en drinken, en ook een groot to-go assortiment verkrijgbaar is.

In de zaak van eigenaren Bert en René Kamphuis kunt u terecht voor lekker eten en drinken, alles vers en eerlijk. Door de samenwerking met Eetwinkel is het assortiment breed en veelzijdig, waardoor zij u op alle momenten van de dag van de lekkerste producten kunnen voorzien.

Start de dag goed met een ruime keuze aan ontbijtproducten, of kies gedurende de dag onder andere uit een van de vers gebakken belegde broodjes, wraps, frites, snacks of verse soepen en salades. Maak uw maaltijd compleet met een van de vele verse smoothies en sappen. Tevens zijn ook glutenvrije producten, zoals broodjes, snacks en salades verkrijgbaar.

Uiteraard kunt u bij Eetwinkel ’t Spoorhuys ook terecht voor een normale kop koffie of een kop vers gemalen bonenkoffie en koffiespecialiteiten in combinatie met de smaak van Riessense steek en een toefje slagroom. Gastvrijheid en culinair genot staan bij Bert en René voorop.

Bert en René heten u van harte welkom in hun nieuwe zaak! Eetwinkel ’t Spoorhuys is maandag geopend van 06.30 – 18.00 uur, dinsdag en woensdag van 06.30 – 18.30 uur, donderdag van 06.30 – 20.00 uur, vrijdag van 06.30 – 18.30 uur en zaterdag van 08.00 – 14.00 uur. Op zondag is de zaak gesloten.

« Terug