Eetwinkel streeft ernaar om goed eten voor iedereen in Nederland bereikbaar te maken. Bij een bezoek aan Eetwinkel proef je ambachtelijkheid, versheid en sfeer. Of het nu gaat om een huisgemaakte soep, een broodje uit de oven of een heerlijke maaltijd: bij Eetwinkel wordt alles met liefde gemaakt. 

Met een breed assortiment spelen wij in op de trends en ontwikkelingen in de branche, die laten zien dat gezonde en verantwoorde voeding steeds belangrijker wordt, terwijl ‘gemakkelijk’ en ‘snel’ populaire begrippen blijven. Geen kwantiteit, maar kwaliteit is ons motto.

Succesverhalen – Eetwinkel Polly

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam in libero nec neque maximus pretium et non libero. Praesent elementum mauris eget risus vestibulum, id fermentum felis ullamcorper. Donec rhoncus augue porta rutrum fermentum. Donec ut bibendum nibh, id congue urna. Donec ultrices nunc nec ex ullamcorper, quis ultrices magna scelerisque. Nulla neque urna, malesuada sit amet quam et, faucibus pharetra massa. In hac habitasse platea dictumst. Praesent a egestas augue.

Lorem Ipsum – Eetwinkel Polly

Een Eetwinkel worden betekent kiezen voor zelfstandigheid, samenwerking en vernieuwing. Het voordeel van het Eetwinkel concept is dat u zichzelf sterker kunt positioneren zonder dat u opgeslokt wordt in een landelijk actiebeleid. Creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd, mede doordat verschillende Eetwinkel ondernemers elkaar inspireren door goede ideeën en ervaringen te delen.

Wij zetten marketingacties niet landelijk in, maar kijken naar de beste strategie per locatie. Zo biedt Eetwinkel de ondernemer een volwaardige lokale website, professionele ondersteuning bij social media, een compleet jaarplan vol met ludieke en onderscheidende vrijblijvende acties en lokaal georiënteerde narrowcasting, volledig in Eetwinkel huisstijl.

Als Eetwinkel ondernemer betaalt u een jaarlijkse bijdrage aan Eetwinkel die volledig ten gunste komt van uw eigen onderneming. Zo kunt u het bedrag zelf besteden aan lokale marketing en eigen initiatieven.

Eetwinkel is géén formule, maar een concept zonder winstdoelstelling. We richten ons op de betere fastfood bedrijven. Eetwinkel is er voor de vrije horeca ondernemer die veel waarde hecht aan zelfstandig ondernemerschap, die zich wil ontwikkelen en onderscheiden. Door lokale marketing en met een fantastisch en breed assortiment focussen we op alle eetmomenten van de dag voor alle doelgroepen.

Wat willen we samen, met onze club van gedreven vakcollega’s bereiken?

  • Omzetstijging
  • Margeverbetering
  • Kostenbesparing

HIER VIND JE ONS

Bijsterhuizen 1126 | Nijmegen

Eetwinkel

Bijsterhuizen 1126T: 024 7119801
E: info@eetwinkel.nl
maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00 - 20:00
woensdag
12:00 - 20:00
donderdag
12:00 - 20:00
vrijdag
12:00 - 20:00
zaterdag
12:00 - 20:00
zondag
12:00 - 20:00
route plannen
Route
Route