Trendtour in Düsseldorf

10-09-2018

Düsseldorf is een ware hotspot van Duitsland. De stad ademt culinaire trends, inspiratie en innovatie. Een uitstekende plek voor een trendtour. Op 10 september jl. was de bruisende stad Düsseldorf het decor voor een inspirerende dag langs verschillende foodconcepten.

Na een warm welkom in de gezellige oude binnenstad werden we op het welbekende Carlplatz ontvangen bij Pizza & Wijn concept 485°. Hier stond het thema foodpairing centraal, welke wijn past bij welke pizza?

Vervolgens stond Stier Royal Burger Restaurant op het programma, een burgerrestaurant dat door bezoekers wordt bestempeld als een van de beste van de stad. Naast de lekkere en diverse keuze aan hamburgers kwam de tafel vol te staan met verse (zoete aardappel) frites, groenten en huisgemaakte sausjes.

Hierna bezochten we een echte hype van dit moment: het poké bowl restaurant Aloha Poke. Een concept dat is overgewaaid uit Hawaï, waarbij je in een kom zelf je eigen bowl samenstelt met de ruime keuze aan verse ingrediënten. Het is geweldig om te zien hoe alle bezochte locaties werken met ambachtelijke, verse producten en vol passie zijn over hun zaak.

Afsluitend een gezellige borrel in het Paris Club 25Hours Hotel, waar we vanaf de 17e etage een fantastisch uitzicht over de stad krijgen.

Met volle magen laten we alles goed bezinken… Het was een geweldige dag!

« Terug