De vernieuwde Eetwinkel ’t Hoekje

19-02-2019

Eetwinkel ’t Hoekje bestaat al meer dan 45 jaar, het is een begrip in Ouddorp. De zaak gaat al drie generaties lang mee in de familie Bezuijen. De huidige eigenaar Patrick runt de zaak met zijn vrouw Nathalie. Het team van Eetwinkel ’t Hoekje kiest voor kwaliteit, persoonlijke benadering en passie, dit maakt Eetwinkel ’t Hoekje de meest geliefde snackbar in Ouddorp en omgeving.

Eigentijdse uitstraling
Hoewel de klanten Eetwinkel ’t Hoekje nu al goed weten te vinden, vindt Patrick het tijd voor een opfrissing van de zaak. Patrick: “Niet alleen op het gebied van ons aanbod wil ik graag inspelen op trends, ook de uitstraling moet hier goed op aansluiten.” Samen met een interieurontwerper is goed gekeken naar de mogelijkheden en een styling die helemaal past bij de huidige tijd. “Vorig jaar hebben we het terras gedaan, sinds drie maanden is de nieuwe website in de lucht en nu hebben we dus een vernieuwd interieur.”

Vers bereid in eigen keuken
Een cafetaria nieuwe stijl, maar met een stevig fundament van jarenlange ervaring. “Het een en ander is inmiddels dus wel veranderd, andere producten bevinden zich al dertig jaar in ons assortiment.” Zoals de huisgemaakte nasiballen, sinds de beginjaren bereid volgens hetzelfde recept. In de keuken van Eetwinkel ’t Hoekje wordt gewerkt met dagverse producten en wordt alles vers gemaakt volgens eigen receptuur.

Frietje Pulled Pork
Niet alleen voor het afhalen van frites en snacks bent u bij het hoekje nog altijd aan het juiste adres. Steeds meer mensen komen hier ook om in de cafetaria te genieten van een huisgemaakte burger, spareribs uit eigen keuken en wisselende seizoensproducten. “Onze friettoppers zijn een groot succes. Frietjes Pulled Pork of Beef Teriyaki en bijvoorbeeld Kip Kapsalon worden enthousiast ontvangen.”

´t Hoekje aan huis
Het team van Bezuijen bezorgt dagelijks zo’n dertig maaltijden bij mensen thuis onder het ‘tafeltje-dek-je-concept’. Klanten kunnen via de webshop bestellen of hun bestelling thuis laten bezorgen. Ook verzorgt ´t Hoekje catering of de Eetwinkel frietwagen op locatie. Die laatste wordt al neergezet voor groepen vanaf twintig personen. Daarbij is er altijd keuzemogelijkheid wat betreft assortiment. Een basisarrangement kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld de friettoppers of saté.

Aan kwaliteit en passie ontbreekt het bij ´t Hoekje zeker niet. Het resultaat van de verbouwing mag er wezen: ’t Hoekje heeft een moderne, sfeervolle uitstraling en nodigt uit om binnen te stappen. Genoeg reden om langs te gaan voor een lekkere maaltijd. Bekijk deze video voor een sfeerimpressie.

« Terug