Locatie aanbod

Eetwinkel

Franchisenemer worden? Dan is Eetwinkel wellicht iets voor u! Als ondernemer van een cafetaria, lunchroom of brasserie kunt u uw eigen koers blijven bepalen, terwijl u profiteert van de professionele ondersteuning van Eetwinkel. Bekijk onderstaand locatie aanbod en wie weet bent u binnenkort eigenaar van uw Eetwinkel vestiging. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via info@eetwinkel.nl of bellen naar 06-50613322.

Eetwinkel heeft 35 locaties door het gehele land. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk ze hier.

Eetwinkel Bij Ons in Malden

In het levendige centrum van het winkelgebied van Malden is Eetwinkel Bij Ons gelegen. Met een royale verkoopruimte van 85 vierkante meter en 26 gezellige zitplaatsen binnen, plus een sfeervol terras dat nog eens 12 extra gasten verwelkomt, biedt deze eetgelegenheid de ideale ambiance om te genieten van verrukkelijke gerechten en verfrissende drankjes.

Lees meer >>

Eetwinkel Bij Ons

Eetwinkel De Lelie in Maarssen

Cafetaria Eetwinkel de Lelie is gelegen in de populaire woonwijk Boomstede (Maarssenbroek in de gemeente Stichtse vecht). Maarssen heeft momenteel ca. 40.000 inwoners. De gemeente Stichtse Vecht ca. 65.000 inwoners.
Eetwinkel De Lelie is een prachtige cafetaria waar men het eten mee kan nemen, maar het heeft ook een zitgedeelte (ca. 50 zitplaatsen) met terras (ca. 50 zitplaatsen). 

Lees meer >>

Eetwinkel Boxmeer

Eetwinkel Boxmeer is gelegen in het winkelcentrum. De gemeente Boxmeer heeft momenteel ca. 29.000 inwoners. Het is een mooie cafetaria-lunchroom waar prima kan worden afgehaald, maar zeker ook in een gezellige ambiance kan worden gegeten en gedronken op meerdere eetmomenten van de dag.