Eetwinkel steunt KiKa!

14-05-2020

Met trots kondigt Eetwinkel aan zich in te zetten voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Voor Eetwinkel zijn gastvrijheid en beleving erg belangrijk en daarnaast neemt Eetwinkel haar maatschappelijke rol erg serieus. In samenwerking met twee Run For KiKa Marathon deelnemers wordt er de komende jaren geld ingezameld voor dit goede doel.

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en kan beter; het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar minimaal 95%. KiKa werft gelden om onderzoeken naar kinderkanker te kunnen financieren. Hiervoor is geld nodig; veel geld. Eetwinkel ziet dagelijks kinderen genieten van een maaltijd of snack in de verschillende vestigingen, een belangrijke doelgroep dus. Ieder kind verdient het om gezond te zijn en te kunnen lachen en genieten van het leven.

Samen met jullie hulp helpen wij kinderkanker de wereld uit
De Eetwinkel kinderbox – bestaande uit friet, een snack, wat drinken en een speeltje – is het meest gekozen product door kinderen. Eetwinkel wil daarom juist deze kinderbox koppelen aan het goede doel. Met de verkoop van elke kinderbox doneert de Eetwinkel ondernemer een vast bedrag aan Run For KiKa Marathon ten behoeve van KiKa. Zo kunnen gezonde kinderen een glimlach krijgen bij het nuttigen van deze box, en gaat er tevens een mooi gebaar naar kinderen die te kampen hebben met kinderkanker, wat elke ouder zal aanspreken!

Spaar en steun het goede doel!
De kinderbox is speciaal ontworpen voor de KiKa-actie. De box valt goed op door de vrolijke kleuren en de met zorg geselecteerde speeltjes. De speeltjes zijn er in verschillende varianten en worden frequent vernieuwd. Op de achtergrond zijn we met alle Eetwinkel vestigingen en de RFKM deelnemers bezig om nog meer mooie ideeën uit te werken om KiKa en de actie nog meer onder de aandacht te brengen bij onze gasten.

We zijn enorm trots op onze actie en verwachten dan ook dat het een daverend succes zal zijn met mooie opbrengsten voor dit fantastische doel!

« Terug