’n Tip in Daarle sluit zich aan bij Eetwinkel

01-08-2022

’n Tip begon ooit in 1999 een café met eetfunctie. Na 23 jaar staan eigenaren Jan en Inge Poorterman nog altijd in de zaak die inmiddels is uitgegroeid tot veel meer dan een café. Een gezellig eetcafé, een cafetaria en catering vormen de drie belangrijke pijlers van ’n Tip. Na al die jaren werd het wel tijd voor een nieuw jasje, en die vinden Jan en Inge in Eetwinkel. Per 22 juli opent Eetwinkel ’n Tip haar deuren.

“Door ons aan te sluiten bij Eetwinkel krijgt onze zaak een kwalitatieve impuls”, aldus Inge. “We hebben een volledig vernieuwd interieur met een frisse, moderne uitstraling. Ook gaan we werken met nieuwe apparatuur, dus daarmee kunnen we een nog hogere kwaliteit van onze producten en gerechten bieden.”

Lekker eten op elk moment

Eetwinkel ’n Tip en het eetcafé zijn gevestigd in hetzelfde pand; een gedeelde keuken verbindt de twee met elkaar. Het eetcafé biedt zowel binnen als op het terras een heerlijke plek om te genieten van een lunch, diner of een gewoon een drankje te drinken. In de cafetaria kan men vanzelfsprekend terecht voor een frietje en snack, maar ook heerlijke belegde broodjes, menu’s en ijs. Nieuw in het assortiment zijn een aantal frites toppers; een onderscheidend frietje met een lekkere topping.

’n Tip op locatie

Naast eten (afhalen) bij ’n Tip, kan men ’n Tip ook naar zich toe laten komen. Van een warm en koud buffet of bbq-pakket tot het compleet verzorgen van een (huwelijks)feest. Tevens biedt ’n Tip een maaltijdservice. Jan: “Met onze maaltijdservice is het mogelijk om zes dagen per week een warme maaltijd thuis te laten bezorgen. Wij hanteren een gevarieerde menucycles met diverse soorten aardappelen, groente en vlees, stamppotten en pasta’s.

Een mooie toekomst met Eetwinkel

Jan en Inge: “We zijn een aantal keer bij een andere Eetwinkel gaan kijken. We vinden de uitstraling van Eetwinkel erg mooi en van deze tijd. De werkwijze binnen het concept geeft voor ons de doorslag. We willen onze eigen keuzes kunnen blijven maken, maar wel profiteren van voordelen van een groep. Het openingsweekend gaan we groots vieren met een aantal euroknallers.”

Het team van Eetwinkel ’n Tip verwelkomt iedereen graag snel in de vernieuwde zaak!

« Terug