Supersnack tweede Eetwinkel in Zutphen!

19-05-2018

Op een mooie locatie in het centrum wordt op vrijdag 25 mei a.s. de tweede Eetwinkel in Zutphen geopend. In 1998 zag Supersnack, van eigenaren Michel en Martine Hissink, het levenslicht. Sindsdien werd Supersnack al tweemaal rigoureus verbouwd en ook nu krijgt de zaak een nieuwe uitstraling. Martine: “Door de samenwerking met Eetwinkel krijgen we niet alleen een nieuw interieur, maar ook nieuwe apparatuur, waardoor we een nog hogere kwaliteit kunnen leveren.”
Na de verbouwing krijgt Supersnack een gezellige uitstraling in een hedendaags jasje. Deze nieuwe uitstraling zien we ook terug in het aanbod: “De presentatie wordt een stuk hipper, echt van deze tijd”, aldus Martine. “Zo worden onze gerechten niet meer op een bord geserveerd, maar op een plank.” Het assortiment wordt uitgebreid met onder andere luxe tosti’s (ook vegetarisch), luxe hamburgers, luxe hotdogs en seizoenssoepen. Ook zal er meer gebruik worden gemaakt van streekproducten.

Een eetwinkel voor elk moment

Naast het nieuwe aanbod blijft de keuze uit een ruim assortiment frites, snacks, broodjes, salades, ijs en milkshakes. De ijshoek met het uitgeefluik wordt flink uitgebreid met een to-go assortiment. Martine: “op deze manier kunnen we ook gasten die niet zoveel tijd hebben snel bedienen. We richten ons nog meer op alle doelgroepen; naast de gebruikelijke eetmomenten is er in de ochtend en middag een leuk koffie- en theeconcept van De Pelikaan in Zutphen, met verse lekkernijen van Bakker Nijkamp. In de namiddag en avond kan men bij ons terecht voor een heerlijke hapjesplank of bittergarnituur met een wijntje of lekker glas bier.”

Super-actief!

Supersnack bevindt zich letterlijk boven rivier De Berkel. Een fantastische locatie, waardoor Michel en Martine besloten in de periode van april tot en met september ook kano’s en kajaks te verhuren. Een dagje varen kan hierdoor uitstekend gecombineerd worden met een hapje en drankje. Voor groepen en bedrijven zijn er arrangementen te boeken en ook voor het vieren van een kinderfeestje kan men bij Supersnack terecht.

Openingsactie

De opening van Eetwinkel Supersnack wordt op 25 en 26 mei gevierd met gratis koffie, thee, ranja, bubbels, ijs en diverse hapjes. Iedereen is van harte welkom! Volg Eetwinkel Supersnack op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

« Terug