Ondernemerschap

Eetwinkel

Vrij ondernemerschap

Het unieke aan Eetwinkel is dat de horecaondernemer aan het roer staat, met de Eetwinkel organisatie als co-piloot. Dit is wat Eetwinkel onderscheidt van bestaande landelijk georiënteerde formules. Eetwinkel gelooft in de kracht van samenwerken, het van elkaar leren en het benutten van elkaars kwaliteiten.

Eetwinkel staat naast de ondernemer en biedt ondersteuning op vlakken waarop hij meer kennis of kunde wenst. Waar de een zich bijvoorbeeld online en via social media beter wil profileren, wil de ander leren hoe hij zijn gastvrijheid kan optimaliseren. Ook hierin biedt Eetwinkel maatwerk. Tevens hecht Eetwinkel er veel waarde aan om ondernemers met elkaar in contact te brengen zodat zij ideeën uit kunnen wisselen en ervaringen kunnen delen. Maar bovenal ook onderling kunnen inspireren.

Professionele ondersteuning

Een van de belangrijkste uitgangspunten van Eetwinkel is dat er voor iedere locatie een op maat gemaakte marketingstrategie wordt bedacht in samenwerking met de Eetwinkel ondernemer. Van product promotie en de menukaarten tot het creëren van de sfeerbeleving: Eetwinkel kijkt samen met de ondernemer hoe zij haar horecalocatie naar een hoger plan kan tillen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De wereld verandert in razend tempo en duurzaam ondernemen blijft actueel. Eetwinkel neemt haar maatschappelijke rol erg serieus en maakt, waar mogelijk, duurzame keuzes. Zo is er veel aandacht voor het minimaliseren van afval door met milieu-verantwoorde verpakkingsmaterialen te werken.

Eigenzinnig en kwalitatief

Eetwinkel is gebaseerd op de kracht van eenheid en herkenning, maar vooral ook op creativiteit en vernieuwing. De Eetwinkel huisstijl is de basis, samen met de ondernemer kijken we hoe we deze kunnen vertalen naar een totaaluitstraling die past bij de locatie en het onderscheidende vermogen van de onderneming. Creativiteit en vernieuwing worden gestimuleerd, mede doordat verschillende Eetwinkel ondernemers elkaar inspireren door middel van diverse workshops, trainingen en inspiratiedagen.

Vrij te besteden bijdrage

Als Eetwinkel ondernemer betaalt u een jaarlijkse bijdrage aan Eetwinkel die u volledig kunt investeren in uw eigen onderneming; lokale marketing en eigen initiatieven.